Štedim od rođenja

02. 11. 2010.

Štedim od rođenja
Predsednica Izvršnog odbora RAZVOJNE BANKE VOJVODINE, Biljana Jovanović, danas je u novosadskom porodilištu uručila vaučere i štedne kasice majkama koje su se porodile 31. oktobra na Svetski dan štednje, a u sklopu akcije „Štedim od rođenja.“

- Čestitam svim majkama na rođenju dece, a oročenjem dinarskog uloga od 9.900 dinara na 12 meseci, RAZVOJNA BANKA VOJVODINE želi da bebama od prvog dana života da vetar u leđa za lep i dugotrajan život, barem u narednih 99 godina – rekla je predsednica Jovanović i dodala da će ugovori o oročenju štednje biti potpisani sa majkama u svim vojvođanskim porodilištima, koje su se porodile 31. oktobra.

Tim povodom, Kliniku za ginekologiju i akušerstvo Kliničkog centra Vojvodine posetila je i pokrajinski sekretar za socijalnu politiku i demografiju Novka Mojić, koja se zahvalila RAZVOJNOJ BANCI VOJVODINE na društveno odgovornom poslovanju i podršci razvoju pronatalitetne politike Vlade Vojvodine. Ona je majkama objasnila da prema odluci Vlade Vojvodine ostvaruju i pravo na roditeljski dodatak za prvo dete.

Ostale vesti

Kompletna lista vesti >