Otvorena glavna filijala Razvojne banke Vojvodine u Novom Sadu

01. 09. 2010.

Otvorena glavna filijala Razvojne banke Vojvodine u Novom Sadu
Na novosadskom Bulevaru oslobođenja broj 49, od 01. septembra 2010. godine, počela je sa radom Glavna filijala Novi Sad RAZVOJNE BANKE VOJVODINE.

Na prigodnoj svečanosti u prisustvu najznačajnijih klijenata i partnera, Biljana Jovanović predsednica Izvršnog odbora Banke je između ostalog istakla sledeće: Otvaranje Glavne Filijale u Novom Sadu je dobra vest za klijente RAZVOJNE BANKE VOJVODINE. Jednako dobra vest i prava stvar je to što smo nedavno otvorili ekspozituru Čurug i aktivirali nove lokacije u Bačkom Petrovcu i Temerinu, jer je deo naše misije da budemo glavni bankari u malim mestima, što u praksi često znači da ćemo biti i jedini. Zato se od 17. maja ove godine zovemo RAZVOJNA BANKA VOJVODINE sa zadatkom da prepoznamo ne samo bankarski interes, već i interes sredine u kojoj živimo i radimo. To od nas očekuju i traže građani i privrednici i naš većinski akcionar Vlada Autonomne pokrajine Vojvodine.

Na izuzetno atraktivnoj lokaciji, Glavna filijala će svoje poslovanje obavljati u objektu koji je potpuno renoviran, tako da izgledom, funkcionalnošću i opremom zadovoljava sve zahteve modernog bankarskog poslovanja.

Glavna filijala Novi Sad će raditi od 08:00 do 16:00 časova radnim danom, dok će Ekspozitura Novi Sad 10, u sklopu Glavne Filijale Novi Sad raditi od 07:30 do 19:30 radnim danom i subotom od 08:00 do 13:00 časova. Brojevi telefona na koje će klijenti moći da dobiju sve potrebne informacije su:
021 421-205 i 021 442-625.

Ostale vesti

Kompletna lista vesti >