RAZVOJNA BANKA VOJVODINE u KOVAČICI

08. 09. 2011.

RAZVOJNA BANKA VOJVODINE u KOVAČICI


U Kovačici, u strogom centru mesta, u ulici Maršala Tita br. 50, od ponedeljka 5. septembra 2011. godine, počela je da radi ekspozitura RAZVOJNE BANKE VOJVODINE a.d. Novi Sad.

RAZVOJNA BANKA VOJVODINE a.d. Novi Sad, prateći potrebe stanovništva i privrede, otvranjem ove ekspoziture, poljoprivrednicima ali i ostalom stanovništvu Kovačice, približila je svoje usluge i omogućila im da u svom mestu ostvaruju pogodnosti koje proizilaze iz saradnje Banke sa finansijskim institucijama AP Vojvodine.

Geografski položaj opštine Kovačica, zbog blizine velikih potrošačkih centara Novog Sada i Beograda, čini je veoma povoljnom za razvoj većih preduzeća, a dobra povezanost među naseljima južnog Banata pogoduje i razvoju malih i srednjih preduzeća.

Kovačica se smatra svetskim centrom naivnog slikarstva, a takođe, ima i bogatu tradiciju u izgradnji poverenja i tolerancije između različitih naroda, jer na teritoriji opštine zajedno žive Slovaci, Srbi, Mađari, Rumuni, Romi i mnogi drugi narodi.

RAZVOJNA BANKA VOJVODINE će svojim radom doprineti unapređenju bogatstva različitosti na kojima Vojvodina počiva.

Ekspozitura RAZVOJNE BANKE VOJVODINE a.d. Novi Sad će raditi od 8 do 16 časova radnim danom, a broj telefona na koje će klijenti moći da dobiju sve potrebne informacije je 013/ 661-003.

Ostale vesti

Kompletna lista vesti >